رب انار سرشار از پتاسیم است و همچنین رب انار سمنان حاوی بسیاری از ویتامینها و مواد معدنی دیگر از جمله کلسیم، آهن، منیزیم، کولین و برخی ویتامینهای گروه B است.
شایان ذکر است که ترکیب رب با توجه به عوامل متعددی بسیار متفاوت است، اما به طور کلی می توان گفت که اجزای رب انار بر اساس درصد آنها به شرح زیر تقسیم می شود:
75 تا 85 درصد کل. مواد جامد، 30 تا 36 درصد ساکارز، و 10 تا 17 درصد فروکتوز و گلوکز، و 10 تا 16 درصد خاکستر غذا (به انگلیسی: ash)، علاوه بر مقادیر کمی پلی ساکارید، الیگوساکارید، اسیدهای آلی، پروتئین ها و نیتروژن .
در مورد ملاس چغندر نیز ترکیبی شبیه ملاس نیشکر دارد اما غلظت ساکارز در آن بیشتر است در حالی که غلظت قندهای احیا کننده در آن نسبت به ملاس کمتر است و شایان ذکر است که قندهای احیا کننده شامل تمام مونوساکاریدها می شود. و برخی دی ساکاریدها مانند لاکتوز و مالتوز.
اما با وجود محتوای ملاس در مواد مغذی مفید، نوعی قند است، بنابراین باید در مصرف آن توسط افرادی که بر میزان مصرف قند خود نظارت دارند، به ویژه بیماران دیابتی، با احتیاط مصرف شود و برای مطالعه بیشتر در این مورد میتوانید به بخش مراجعه کنید. در مورد آسیب ملاس
یک منبع غنی از آنتی اکسیدان ها: یک مطالعه آزمایشگاهی منتشر شده در مجله Agricultural and Food Chemistry در سال 2012 نشان داد که ملاس نیشکر ممکن است اثری داشته باشد که از سلول ها در برابر آسیب محافظت می کند، زیرا حاوی فنل در غلظت های بالا است که دارای خواص آنتی اکسیدانی است.
مضرات انار چیست؟
انار در صورت مصرف متوسط میوه ای بی خطر است، چه زمانی که به صورت خوراکی مصرف شود، چه زمانی که به صورت موضعی روی پوست مالیده شود، ممکن است ریشه و ساقه قسمت هایی باشند که برای مصرف خوراکی توصیه نمی شوند. زیرا حاوی برخی مواد مضر هستند.
برخی از شرایط پزشکی وجود دارد که در آن ها انار باید با احتیاط مصرف شود. از آنجا که ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند، این موارد عبارتند از:
آلرژی گیاهی : بیمارانی که به برخی گیاهان حساسیت دارند نباید انار بخورند. به دلیل احتمال ایجاد واکنش آلرژیک به آنها.
جراحی : بیمارانی که قصد انجام عمل جراحی را دارند باید حداقل دو هفته قبل از عمل از خوردن انار خودداری کنند. زیرا توانایی آن در کاهش فشار خون ممکن است بر جراحی تاثیر منفی بگذارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.